• Profil Perusahaan
    Xiamen Lanxing Enterprise Co., Ltd. diadegkeun dina 1987.

    Xiamen Lanxing Enterprise Co., Ltd. mangrupikeun produksi profésional sareng masker pelindung, ayana di kota basisir anu indah - China Xiamen, lokasi geografis, maju sacara ékonomis, transportasi anu saé. Kusabab pangwangunan Filipina sareng Xiamen di Taiwan, éta parantos ngahasilkeun 53 taun sajarah produksi.

    Saatos mangtaun-taun usaha sareng prakték anu teu aya watesna, kami parantos ngumpulkeun pangalaman anu beunghar dina masker pelindung.


    Produk utama perusahaan gaduh masker médis hiji waktos, masker bedah médis hiji waktos, masker pelindung médis; katun laut runtuyan lebu panutup anti mikro-obor; runtuyan katun lebu topeng anti mikrotoksik; lawon non-anyaman disposable, topeng panyalindungan stereo, topeng kukupu, N95 cup runtuyan topeng, olahraga topeng runtuyan, tiis runtuyan topeng, topeng transparan, jsb

Budaya Perusahaan

★ akar perusahaan "boga hiji inténtif, haté, inténsitas, sarta béda" budaya perusahaan. Hayu unggal jalma Blue Star boga haté, museurkeun kaséhatan publik, kahirupan manusa, kaséhatan, kaséhatan, ngalakukeun hal kalawan haté, sarta ngokolakeun masker. Nangkeup téknologi béda, jalma béda, pausahaan béda, mitra ngalakukeun badag, jadi bisnis béntang biru kuat.

★ Usaha ngembun impian maranéhanana, keukeuh dina kualitas nyaéta kahirupan pausahaan, integritas nyaeta reputasi perusahaan, nilai kreasi jasa, ngawangun skala industri intensif; dumasar kana Cina, nyanghareupan dunya.

★ Blue Stars ulah ngahina misi anjeun, ngagunakeun téhnologi hirup canggih pikeun ngamajukeun ngembangkeun sustainable kaamanan hirup manusa sarta industri kaséhatan!

taros Kami
Kami komitmen pikeun ngahasilkeun produk kualitas pangsaéna sareng harga anu paling kompetitif. Ku alatan éta, urang tulus ngajak pausahaan nu minat ngahubungan kami pikeun meunangkeun inpo nu leuwih lengkep.
ADDRESS :

No 506-3, Jalan Haiming, Kota Maixiang, Kacamatan Xiang'an, Xiamen, Propinsi Fujian

  • Fax:
    +86-0592-5975970
  • Telepon:
    +86-0592-5028170
  • Telepon:
    +86-18965806129
  • Nami Perusahaan:
    Xiamen Blue Star Enterprise Co., Ltd.
  • Nami:
    陈女士

Kirim panalungtikan anjeun