Perusahaan mangrupikeun perusahaan anu dibiayaan asing anu ngahususkeun dina produksi masker pelindung.

Bahasa
PRODUK
The Blue Star brand dust-proof, deodorant and anti-microtoxic spons spons mask and cotton protection mask diproduksi ku perusahaan didamel ku bahan-bahan khusus, panyalindungan beurat, geulis sareng awét; masker beungeut réspirator, pesawat lawon non-anyaman disposable, masker pelindung tilu diménsi, masker Kukupu, KN95, masker seri ngawangun cangkir, masker seri olahraga, topeng séri-buktina tiis, topéng transparan sareng topéng médis séjén; diantarana, topéng tilu diménsi barudak dirancang entéh sareng kelirna opsional.
MACA DEUI
  • 3 Topéng Medis Ply
    3 Topéng Medis Ply
    Bahan dasar anu dianggo dina Blue Star nyaéta kanvas, karét atanapi plastik bermutu tinggi. Pilihanna gumantung kana panggunaan, contona, di jero ruangan atanapi luar. Iklim ogé ngagaduhan peran anu penting sapertos tempat anu kalembaban sareng kalembaban anu luhur. QC ketat sareng sistem manajemén kami tiasa mastikeun kualitas luhur. Pamakéan produk ieu ngabantosan masarakat ngirangan jam kerja sareng ngabantuan ngagentos aranjeunna tina hasil anu lucu sareng tugas beurat.
    2020/07/24
  • KN95 / FFP2 Pananggalan Dilaksanakeun
    KN95 / FFP2 Pananggalan Dilaksanakeun
    Klip irung tilu diménsi KN95
    2020/07/24
  • Topéng pelindung médis
    Topéng pelindung médis
    Masker pelindung médis
    2020/07/24
  • Topeng tilu diménsi tanpa klip irung
    Topeng tilu diménsi tanpa klip irung
    Topeng tilu diménsi tanpa klip irung
    2020/07/24
NAHA US
Perusahaan ngagaduhan sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001, lisénsi produksi alat-alat perlindungan kuli khusus, sertipikat tanda kaamanan alat perlindungan kuli khusus. Lisénsi produksi alat médis, sertipikat pendaptaran alat médis. Sertifikasi FDA, CE, didaptarkeun dina daptar bodas Menteri Perdagangan, Sertifikasi Luar Negeri sareng Asosiasi Impor Médis Kadaptar sareng Asosiasi Ékspor.
MACA DEUI
KASUS
Salila langkung ti 50 taun, anjeunna parantos janten pamula industri topéng di Fujian. Pendiri henteu pernah mopohokeun maksud aslina, émut kana misina, mingpin jalma-jalma Star Blue pikeun maju, sareng ngupayakeun ngajaga kahirupan jalma-jalma anu damel di garis payun. Dina taun 2020, kaayaan wabah dumadakan nyerang. Jalma-jalma Star Bulao henteu mopohokeun kaayaan wabah sareng jalma-jalma kejem anu marahmay. Salaku réspon kana paréntah pamaréntah pikeun neraskeun padamelan dina dinten mimiti taun, aranjeunna janten perusahaan jual beuli sareng panyimpenan utama Déwan Nagara.
  • Pesenan ti Malaysia
    Pesenan ti Malaysia
    Pesenan ti Malaysia: kukupu ultra-ipis, nganggo klip irung, lawon dilebur khusus, ditambah bahan nano, kalayan fungsi khusus. Hal ieu sacara individual dibungkus dina kantong kertas-plastik médis, anu suasanana luhur.
    2021/01/09
  • Puseur darurat Czech dilengkepan masker Nafu
    Puseur darurat Czech dilengkepan masker Nafu
    Pusat darurat Céko dilengkepan masker Nafu
    2020/07/24
TENTANG KAMI
Xiamen Blue Star Enterprise Co., Ltd. didirikeun taun 1987.
Ngandelkeun Universitas Farmasi Cina, Universitas Médis Fujian sareng Qilu Médis College of Shandong University, perusahaan sasarengan ngadegkeun pusat sains sareng téknologi kahirupan di Kacamatan Xiang'an pikeun ngalaksanakeun pamutahiran industri sareng ngagedekeun garis produk perusahaan tina masker pelindung, first- alat médis kelas sareng kelas dua pikeun médis kelas pencegahan Médis sareng pencegahan wabah sapertos instrumen sareng bahan habis pakai, nyiptakeun platform pabrikan pikeun bahan médis.
MACA DEUI
Upami anjeun gaduh patarosan deui, nyerat ka kami
Ukur wartoskeun ka kami sarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung ti anu anjeun tiasa bayangkeun.