• Makinë automatike për paketim filmi letre-plastikë
    Makinë automatike për paketim filmi letre-plastikë
    Makina e paketimit automatik të filmit prej letre-plastike përmirëson efikasitetin e paketimit të pavarur të maskave mjekësore kirurgjikale dhe rrit konkurrencën. Aktualisht kompania ka 7 makina të tilla paketimi. Në të ardhmen, ne do të shkojmë drejt një modeli menaxhimi të automatizuar dhe të humanizuar.

Dërgoni kërkesën tuaj