• Maska kirurgjikale 3 Ply
  Maska kirurgjikale 3 Ply
  1. Maskë kirurgjikale = parandalon depërtimin e gjakut, Sterilizuar2. Kujdesi mjekësor i disponueshëm në një mjedis të përgjithshëm. Për të gjitha llojet e personelit klinik për t'u veshur gjatë operacionit joinvaziv, për të siguruar një pengesë fizike të caktuar për depërtimin e drejtpërdrejtë të mikroorganizmave patogjenë, grimcave. të pasterilizuara.
 • Maska e modës për të rritur (pa valvula)
  Maska e modës për të rritur (pa valvula)
  Maska e modës për të rritur (pa valvula)
 • Maska e modës për fëmijë (me valvul ajri)
  Maska e modës për fëmijë (me valvul ajri)
  Maska e modës për fëmijë (me valvul ajri)
 • Maska e modës për fëmijë (pa valvul ajri)
  Maska e modës për fëmijë (pa valvul ajri)
  Maska e modës për fëmijë (pa valvul ajri)
 • Civil KN95
  Civil KN95
  Civil KN95
 • Maskë tredimensionale pa kapëse hunde
  Maskë tredimensionale pa kapëse hunde
  Maskë tredimensionale pa kapëse hunde
 • Maskë GAS
  Maskë GAS
  Maskë GAS me shumicë Blue Star me çmim të mirë - Blue Star
 • Maska KN95
  Maska KN95
  Maska KN95. Ky produkt tërheq vëmendjen me performancën e tij të shkëlqyer të shpërndarjes së nxehtësisë. Me sistemin më të fundit të integruar të ftohjes, ai ka fluks të mjaftueshëm ajri për punë afatgjatë. Procesi unik i thurjes së këtij produkti rezulton në një pëlhurë të dendur me fije të holla dhe një strukturë të lëmuar më të qëndrueshme dhe më të butë se shtrati normal. Përzgjedhja e materialeve për Blue Star është e përpiktë. Ai merr në konsideratë vetitë fizike (dendësia, pika e shkrirjes, vetitë elektrike/termike, etj.) dhe vetitë mekanike (ngurtësia, elasticiteti, plasticiteti, etj.).
 • Maska e pluhurit me sfungjer
  Maska e pluhurit me sfungjer
  Maska e pluhurit me sfungjer
 • Maskë mbrojtëse mjekësore
  Maskë mbrojtëse mjekësore
  Maskë mbrojtëse mjekësore
 • Respirator i disponueshëm KN95/FFP2
  Respirator i disponueshëm KN95/FFP2
  Kapëse hunde tredimensionale KN95
 • Maskë mjekësore me 3 shtresa
  Maskë mjekësore me 3 shtresa
  Materialet bazë të përdorura në Blue Star janë kanavacë, gome ose plastika e cilësisë së lartë. Zgjedhja varet nga përdorimi, për shembull, i brendshëm ose i jashtëm. Klima gjithashtu luan një rol të rëndësishëm si vendet me lagështi dhe lagështi të lartë.Sistemi ynë i rreptë QC dhe i menaxhimit mund të sigurojë cilësi të lartë të.Përdorimi i këtij produkti i ndihmon njerëzit të zvogëlojnë orët e tyre të punës dhe ndihmon në lehtësimin e tyre nga punët e lodhshme dhe detyrat e rënda.

Dërgoni kërkesën tuaj