PRODUKTET
Maska mbrojtëse ndaj sfungjerit, deodorant dhe anti-mikrotoksike e markës Blue Star, maska ​​mbrojtëse ndaj sfungjerit dhe maska ​​mbrojtëse pambuku të prodhuara nga kompania janë prodhuar me materiale speciale, mbrojtje të rëndë, të bukur dhe të qëndrueshme; maskë për fytyrën e aparatit për frymëmarrje, rrafsh pëlhurash të endura të disponueshme, maska ​​mbrojtëse tre-dimensionale, maska ​​fluturash, KN95, maska ​​serie në formë kupe, maska ​​seri sportive, maska ​​serie të ftohta, maska ​​transparente dhe maska ​​të tjera mjekësore; mes tyre, maskat tre-dimensionale të fëmijëve janë krijuar lehtë dhe ngjyrat janë opsionale.
LEXO MË SHUMË
 • 3 maskë mjekësore
  3 maskë mjekësore
  Materialet themelore të përdorura në Blue Star janë kanavacë, gome ose plastikë të shkallës së lartë. Zgjedhja varet nga përdorimi, për shembull, i brendshëm ose i jashtëm. Edhe klima luan një rol të rëndësishëm si vendet me lagështi dhe lagështi të lartë. QC tonë të rreptë dhe sistemi i menaxhimit mund të sigurojë cilësi të lartë të. Përdorimi i këtij produkti ndihmon njerëzit të zvogëlojnë orarin e tyre të punës dhe ndihmon në çlirimin e tyre nga punët e lodhshme dhe detyrat e rënda.
 • Frymëmarrësi i disponueshëm KN95 / FFP2
  Frymëmarrësi i disponueshëm KN95 / FFP2
  Kapëse tre-dimensionale e hundës KN95
 • Maska tre-dimensionale pa kapëse hunde
  Maska tre-dimensionale pa kapëse hunde
  Maska tre-dimensionale pa kapëse hunde
 • Maskë KN95
  Maskë KN95
  Maskë KN95. Ky produkt tërheq vëmendjen me performancën e tij të shkëlqyeshme të shpërndarjes së nxehtësisë. Me sistemin e ri të ftohjes së integruar, ai ka rrjedhë të mjaftueshme ajri për punë afatgjatë. Procesi unik i gërshetimit të këtij produkti rezulton në një pëlhurë të dendur që ka fije të hollë dhe një strukturë të lëmuar më të qëndrueshme dhe më të butë se shtrati normal. Përzgjedhja e materialeve për Blue Star është i përpiktë. Merr në konsideratë vetitë fizike (densitetin, pikën e shkrirjes, vetitë e elektricitetit / termike, etj.) Dhe vetitë mekanike (ngurtësinë, elasticitetin, plasticitetin, etj.).
PSE NE
Kompania ka certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, licencë të veçantë për prodhimin e pajisjeve të mbrojtjes së punës, çertifikatë speciale të pajisjeve të mbrojtjes së punës. Licenca e prodhimit të pajisjeve mjekësore, certifikata e regjistrimit të pajisjeve mjekësore. Certifikimi FDA, CE, i renditur në listën e bardhë të Ministrisë së Tregtisë, Certifikimit të Jashtëm dhe Shoqatës së Regjistruar të Importit dhe Eksportit Mjekësor.
LEXO MË SHUMË
RAST
Për më shumë se 50 vjet, ai ka qenë krijuesi i industrisë së maskave në Fujian. Themeluesi nuk e ka harruar kurrë qëllimin e tij origjinal, nuk e mban mend misionin e tij, i udhëhoqi njerëzit e Yjeve Blu për të ecur përpara dhe u përpoq për të mbrojtur jetën e njerëzve që punonin në vijën e frontit. Në vitin 2020, situata e epidemisë goditi papritur. Njerëzit e Yjeve Blu nuk e harruan situatën epidemike dhe njerëzit e pamëshirshëm janë të dashur. Në përgjigje të urdhrit të qeverisë për të rifilluar punën në ditën e parë të vitit, ata u bënë ndërmarrjet kryesore të blerjes dhe magazinimit të Këshillit të Shtetit.
RRETH NESH
Xiamen Blue Star Enterprise Co, Ltd themeluar në vitin 1987.
Duke u mbështetur në Universitetin Farmaceutik të Kinës, Universitetin Mjekësor Fujian dhe Kolegjin Mjekësor Qilu të Universitetit Shandong, ndërmarrja themeloi bashkërisht një qendër kërkimore të shkencës dhe teknologjisë në Qarkun Xiang'an për të kryer azhurnimin industrial dhe zgjerimin e linjës së produkteve të ndërmarrjes nga maskat mbrojtëse, së pari Pajisjet mjekësore të klasit të dytë dhe të klasit të dytë në materialet e klasës së tretë mjekësore dhe parandaluese të epidemisë, të tilla si instrumentet dhe materialet e konsumit, duke krijuar një platformë prodhuese për pajisjet e konsumit të pajisjeve mjekësore.
LEXO MË SHUMË
NESE KENI ME SHUME PYETJE, SHKRUANI NE
Thjesht na tregoni kërkesat tuaja, ne mund të bëjmë më shumë sesa mund të imagjinoni.