• Профил на компанијата
  Xiamen Lanxing Enterprise Co., Ltd. е основана во 1987 година.

  Xiamen Lanxing Enterprise Co., Ltd. е професионална производствена и заштитна маска, лоцирана во прекрасниот крајбрежен град - Кина Xiamen, географска локација, економски развиен, удобен транспорт. Од развојот на Филипините и Ксијамен во Тајван, има произведено 53 години производствена историја.

  По децении на незапирливи напори и практики, имаме акумулирано богато искуство во заштитните маски.


  Главните производи на компанијата имаат еднократна медицинска маска, еднократна медицинска хируршка маска, медицинска заштитна маска; Покривка против микро-факел за прашина од серии од морски памук; антимикротоксична маска за прашина од памучна серија; Неткаен материјал за еднократна употреба, стерео-заштитна маска, маска за пеперутка, маска од серија чаши N95, маска од спортска серија, маска од ладна серија, проѕирна маска итн.

Култура на компанијата

★ Корените на претпријатијата „имаат интензивна, срце, интензитет и различна“ корпоративна култура. Нека секој народ на Blue Star има срце, заинтересиран за јавното здравје, човечкиот живот, здравје, здравје, да прави работи со срце и да негува маски. Прифатете различни технологии, различни луѓе, различни компании, партнери прават големи работи, бидете бизнис со сина ѕвезда.

★ Претпријатијата ги кондензираат своите соништа, инсистираат на квалитетот е животот на компанијата, интегритетот е угледот на претпријатието, услугата создавање вредност, градењето индустриски размери интензивно; врз основа на Кина, со кои се соочува светот.

★ Сините ѕвезди не ја навредуваат вашата мисија, користете напредна животна технологија за да го промовирате одржливиот развој на индустријата за безбедност и здравје на луѓето!

 • Вовед во изложбен салон
  Вовед во изложбен салон
 • ЗА НАС
  Компанијата е вкоренета во корпоративна култура на „внимание, намера, генијалност и хармонија“. Секоја личност од Blue Star нека биде грижлива личност, заинтересирана за безбедноста на јавното здравје, безбедноста на животот и здравјето на луѓето, да работи напорно и да тренира занаетчии со маски. Прифатете различни технологии, различни луѓе и различни деловни партнерства за да ја развиете и зајакнете кариерата на Blue Star.
Контактирајте не
Посветени сме на производство на производи со најдобар квалитет со најконкурентни цени. Затоа, искрено ги покануваме компаниите заинтересирани да не контактираат за да добијат повеќе информации.
ADDRESS :

506-3, патот Хајминг, град Маиксианг, округ Ксијанган, Ксијамен, провинција Фуџијан

 • Веб-страница:
 • Факс:
  +86-0592-5975970
 • Телефонски:
  +86-0592-5028170
 • Е-пошта:
 • Телефон:
  +86-18965806129
 • име на компанија:
  Xiamen Blue Star Enterprise Co., Ltd.
 • Име:
  陈女士

Испратете го вашето барање