ПРОИЗВОДИ
Маски за заштита од прашина, дезодоранси и антимикроотоксични сунѓерски марки на брендот Blue Star и маски за заштита од памук произведени од компанијата се произведени со специјални материјали, тешка заштита, убави и издржливи; респираторна маска за лице, рамнина од неткаен материјал за еднократна употреба, тродимензионални заштитни маски, маски од пеперутка, KN95, сериски маски во форма на чаша, маски од спортски серии, маски од серија ладни, про transparentирни маски и други медицински маски; меѓу нив, тродимензионалните маски за деца се дизајнирани лесно, а боите се опционални.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
 • 3 Лекарска маска
  3 Лекарска маска
  Основните материјали што се користат во „Сина Starвезда“ се платно, гума или пластика со висок степен. Изборот зависи од употребата, на пример, затворен или отворен. Климата исто така игра значајна улога како местата со голема влажност и влага. Нашите строги КК и систем за управување можат да обезбедат висок квалитет на. Употребата на овој производ им помага на луѓето да го намалат работното време и им помага да се ослободат од заморни работи и тешки задачи.
 • KN95 / FFP2 за еднократна употреба респиратор
  KN95 / FFP2 за еднократна употреба респиратор
  Тридимензионален клип за нос KN95
 • Медицинска заштитна маска
  Медицинска заштитна маска
  Медицинска заштитна маска
 • Тридимензионална маска без клип за нос
  Тридимензионална маска без клип за нос
  Тридимензионална маска без клип за нос
ЗОШТО НАС
Компанијата има сертификат за систем за управување со квалитет ISO9001, специјална лиценца за производство на опрема за заштита на трудот, специјален сертификат за заштитна опрема за заштита на трудот. Лиценца за производство на медицински помагала, потврда за регистрација на медицински помагала. Сертификација на ФДА, СЕ, наведени на белата листа на Министерството за трговија, странско сертифицирање и регистрирана асоцијација за увоз и извоз на медицински лица
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
СЛУЧАЈ
Повеќе од 50 години тој е иницијатор на индустријата за маскирање во Фуџијан. Основачот никогаш не ја заборавил својата првична намера, не се сетил на неговата мисија, ги натерал луѓето од Сината Starвезда да одат напред и се обидувал да ги заштити животите на работните луѓе на фронтот. Во 2020 година, ситуацијата со епидемија одеднаш се појави. Луѓето од Сината Starвезда не ја заборавија епидемиската состојба и немилосрдните луѓе се приврзани. Како одговор на владината наредба да продолжат со работа на првиот ден од годината, тие станаа клучните претпријатија за откуп и складирање на Државниот совет.
ЗА НАС
Компанијата Xiamen Blue Star Enterprise Co. Ltd. е основана во 1987 година.
Потпирајќи се на фармацевтскиот универзитет во Кина, Медицинскиот универзитет Фуџијан и Медицинскиот колеџ Qilu од Универзитетот Шандонг, претпријатието заеднички основаше центар за истражување на животна наука и технологија во областа Ксианг за да изврши надградување на индустриите и да ја прошири производната линија на претпријатието од заштитни маски, медицински помагала од трета класа и втора класа до медицински трет степен на медицински материјали и материјали за превенција од епидемија, како што се инструменти и потрошен материјал, создавајќи платформа за производство на потрошен материјал за медицински помагала.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
АКО имате повеќе прашања, пишете ни
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да сториме повеќе отколку што можете да замислите.