• Profil Perusahaan
    Xiamen Lanxing Enterprise Co., Ltd. diadegaké ing taun 1987.

    Xiamen Lanxing Enterprise Co., Ltd. punika produksi profesional lan topeng protèktif, dumunung ing kutha pesisir ayu - China Xiamen, lokasi geografis, ekonomi dikembangaké, transportasi trep. Wiwit pangembangan Filipina lan Xiamen ing Taiwan, wis ngasilake 53 taun sejarah produksi.

    Sawise pirang-pirang dekade upaya lan praktik sing terus-terusan, kita wis nglumpukake pengalaman sing sugih babagan topeng pelindung.


    Produk utama perusahaan duwe topeng medis siji-wektu, topeng bedah medis siji-wektu, topeng pelindung medis; seri katun segara bledug anti-mikro-obor tutup; katun seri bledug anti-mikrotoksik topeng; kain non-anyaman sing bisa digunakake, Topeng perlindungan stereo, topeng kupu-kupu, topeng seri cangkir N95, topeng seri olahraga, topeng seri dingin, topeng transparan, lsp.

Budaya Perusahaan

★ werna Enterprise "duwe intentif, jantung, kakiyatan, lan beda" budaya perusahaan. Ayo saben wong Bintang Biru duwe ati, kasengsem ing kesehatan masyarakat, urip manungsa, kesehatan, kesehatan, nindakake samubarang kanthi ati, lan budidaya topeng. Rampung teknologi sing beda, wong sing beda, perusahaan sing beda, mitra sing gedhe, dadi bisnis bintang biru sing kuwat.

★ Enterprises condense impen, nandheske ing kualitas punika gesang perusahaan, integritas punika ajining diri saka perusahaan, Nilai nggawe layanan, bangunan industri skala intensif; adhedhasar China, ngadhepi donya.

★ Blue Stars ora ngina misi sampeyan, nggunakake teknologi urip majeng kanggo ningkataké pembangunan sustainable industri safety lan kesehatan urip manungsa!

hubungi kita
Kita setya ngasilake produk kualitas paling apik kanthi rega sing paling kompetitif. Mula, kita kanthi tulus ngundang perusahaan sing minat kanggo ngubungi kita kanggo entuk informasi luwih lengkap.
ADDRESS :

No. 506-3, Jalan Haiming, Kutha Maixiang, Distrik Xiang'an, Xiamen, Provinsi Fujian

  • Fax:
    +86-0592-5975970
  • Telpon:
    +86-0592-5028170
  • Telpon:
    +86-18965806129
  • Jeneng Perusahaan:
    Xiamen Blue Star Enterprise Co., Ltd.
  • Jeneng:
    陈女士

Kirimake priksaan sampeyan