Perusahaan kasebut minangka perusahaan sing dibiayai manca khusus kanggo produksi topeng protèktif.

Basa
PRODUK
Topeng pelindung spons Blue Star-proof, deodorant lan anti-mikrotoxic lan topeng pelindung katun sing diproduksi perusahaan diproduksi nganggo bahan khusus, proteksi abot, apik lan awet; masker pasuryan respirator, pesawat kain non-dirajut, topeng pelindung telung dimensi, topeng Kupu-kupu, KN95, topeng seri berbentuk cangkir, topeng seri olahraga, topeng seri tahan panas, topeng transparan lan topeng medis liyane; ing antarane, topeng telung dimensi bocah dirancang entheng lan warnane opsional.
Waca liyane
  • 3 topeng Ply Medical
    3 topeng Ply Medical
    Bahan dhasar sing digunakake ing Blue Star yaiku kanvas, karet utawa plastik kelas dhuwur. Pilihan gumantung saka panggunaan, contone, ing njero ruangan utawa ruangan. Iklim uga nduweni peran penting kayata papan sing asor lan kelembapan sing dhuwur. QC lan sistem manajemen sing ketat bisa njamin kualitas tinggi. Panganggone produk iki mbantu wong nyuda jam kerjane lan mbantu nyingkirake saka pegel lan tugas sing abot.
    2020/07/24
  • Respirator Disposable KN95 / FFP2
    Respirator Disposable KN95 / FFP2
    Klip irung telung dimensi KN95
    2020/07/24
  • Topeng pelindung medis
    Topeng pelindung medis
    Topeng proteksi medis
    2020/07/24
  • Topeng telung dimensi tanpa klip irung
    Topeng telung dimensi tanpa klip irung
    Topeng telung dimensi tanpa klip irung
    2020/07/24
Napa KITA
Perusahaan duwe sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001, lisensi produksi peralatan perlindungan tenaga kerja khusus, sertifikat tandha safety safety protection peralatan khusus. Lisensi produksi piranti medis, sertifikat registrasi piranti medis. Sertifikasi FDA, CE, dhaptar ing dhaptar putih Kementerian Perdagangan, Sertifikasi Asing lan Asosiasi Impor lan Ekspor Medis Terdaftar.
Waca liyane
KASUS
Luwih saka 50 taun, dheweke dadi pemula industri topeng ing Fujian. Pendhiri ora nate lali karo kekarepan asline, ngelingi misine, nggawe wong Biru Biru maju, lan ngupayakake nglindhungi nyawane para pekerja ing garis ngarep. Ing taun 2020, kahanan epidemi kasebut dumadakan nyerang. Wong Biru Biru ora lali karo kahanan epidemi lan wong-wong sing kejem tresna banget. Kanggo nanggepi prentah pamrentah kanggo nerusake kerja ing dina pisanan taun iki, dheweke dadi perusahaan tuku lan panyimpenan utama Dewan Negara.
  • Pesenan saka Malaysia
    Pesenan saka Malaysia
    Pesenan saka Malaysia: kupu-kupu ultra-tipis, kanthi klip irung, kain peleleh khusus, ditambah bahan nano, kanthi fungsi khusus. Iki dikemas ing kanthong plastik-plastik medis, sing swasana mewah.
    2021/01/09
  • Pusat darurat Ceko dilengkapi topeng Nafu
    Pusat darurat Ceko dilengkapi topeng Nafu
    Pusat darurat Ceko dilengkapi topeng Nafu
    2020/07/24
Babagan Kita
Xiamen Blue Star Enterprise Co., Ltd. didegaké ing 1987.
Ngandelake Universitas Farmasi China, Universitas Kedokteran Fujian lan Universitas Kedokteran Qilu Universitas Shandong, perusahaan kasebut bebarengan nggawe pusat riset ilmu teknologi lan teknologi urip ing Distrik Xiang'an kanggo nindakake upgrade industri lan nggedhekake lini produk perusahaan saka topeng proteksi, pisanan- piranti medis kelas lan kelas loro kanggo bahan-bahan pencegahan Kedokteran lan epidemi medis kelas liyane kayata instrumen lan bahan habis pakai, nggawe platform manufaktur kanggo konsumsi piranti medis.
Waca liyane
Yen sampeyan duwe pitakon liyane, NULIS TO US
Cukup critakake syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih saka sing sampeyan bayangake.